Jön a röplabda extraliga békéscsabai visszavágója!

Szerző: 
Atish
Datum: 
2018. február 06. - 08:30

Hétfőn, február 12-én a – jelen állás szerinti – két legjobb formában levő csapat fog összecsapni Békéscsabán, hiszen az extraligát vezető BRSE vendégei leszünk. Ennek a mérkőzésnek az időpontja is módosult a televízió kérésére, amiről egy korábbi cikkünkben be is számoltunk, így eshetett meg, hogy most egy hétig nem lépnek pályára Kötél Dóráék a bajnokságban.

Számunkra az extraligában már visszavágók fognak kezdődni hétfőn, hiszen mind az öt ellenfelünkkel lejátszottuk az „odavágó” mérkőzéseinket. Lányaink a pillanatnyi tabella második helyén állnak, egy vereségünk mellett négy győzelmet szereztünk, a „Csabaiak” pedig még veretlenek.

Aktuális ellenfelünkkel az extraliga első fordulójában találkoztunk, és akkor 3:1-es vereséget szenvedtünk, de természetesen nem szabad elmenni a mellett a tény mellett, hogy az alapszakasz utolsó fordulójában mi győztük le két és fél után elsőnek a BRSE-t.

A hazai csapat legutóbb egy igen „mozgalmas” és nagy vezéráldozatokat követelő összecsapáson győzte le a Nyíregyházát 3:2-re (innen is mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk Ksenija Ivanovics-nak és Szpin Renátának – szerk.), mi pedig hazai környezetben egy 3:0-s mérkőzéssel zártuk a hetet.

Aki nem tudna majd a helyszínen szurkolni csapatunknak, az február 12-én, hétfőn, 19:45 órai kezdettel az M4Sport-on tudja majd élőben nyomon követni a mérkőzés alakulását!