Európa Kapui

Szerző: 
Kriptas

Holnap egy meccs lesz és bárhogy alakul az eredmény az írás szempontjából mindegy. Mert nem az eredmény a kérdés. A kérdés az, hogy mennyire akarunk feljebb lépni és mennyire állunk készen rá.

Tavaly sikerült két érmet szerezni. Idén ezeket fényesebbre kell váltani és el is kell tudni adni. Ugyanis le fog járnia kupa eltiltásunk a nemzetközi kupákból. S jövőre el kellene indulni nemzetközi téren, s ez elsősorban eredmény és pénz kérdés. Ha nem jön össze, akkor a Békéscsaba könnyen a fehérvári jégkorong magasságaiba fog emelkedni és innentől kezdve a 2. 3. hegedűs szerepe várhat ránk.

Hogy is állunk most.

Félig sikerült Ancsin Ildi vágya egy fontos váz (válogatott kerettagok és a tavalyi csapat kezdőinek többsége) megmaradt, amihez érkezett most már állíthatjuk sok jó játékos.

Azért a távozókról se feledkezzünk el.

Grózer Anna, Hornok Nikolett, Humphries Olivia, Józsa Zsuzsanna, Kotlárik Zsanett,

McNorton Erin, Szabó Dorka, Szűcs Kinga

nélkül újjá alakulásunk legjobb évét nem zártuk, ezért KÖSZÖNJÜK A JÁTÉKOTOK ÉS AZ ODAADÁSOTOK az Újpestért, kívánjuk, hogy életetek ezután is a legjobban alakuljon! (Kívéve az Újpest elleni meccseket)

Az érkezők pedig a 4/4 bizonyitották, hogy idén is magas a mérce a tudás és a sikeréhség meg van: erősödött a szerb vonal Avramovic, Csesljar rutinjára és tudására szükség lesz, megmaradt az amerikai vonal is ahonnan Ashley Headentől remélhetjük a pontokat és az optimizmust, Kötél Dórán a tavalyi ellenünk vesztes döntő meccsen láttuk, hogy itt a helye, Lutter Eszter-nek nem új az öltöző, gondoljuk az Úszd díjak sem egy kartondobozban pihennek :) , Vanda pedig reméljük edzőink választását alátámasztja majd. Részletesebbet itt lehet megtudni az új játékosról és a régi kedvencekről: http://www.volleycapak.hu/csapatok

Szóval a Vasas meccs fontos lesz, az eredmény részben. Persze jó ha nyerünk, és ha a vasas rutinból áll oda szív nélkül kifog kapni. Ha oda teszi magát, akkor van esélye, de egyébként is hosszú a szezon és ha csak a rájátszásba ütjük el, majd a piros-kéket az is jó.

Ami viszont fontos és holnap mindenki látni szeretne az az öszínte játék, amit tavaly mutattunk, ha átjön a tribünre és még inkább a tévén az akarat, a vágy, a többre a jobbra, ha átjön az Újpesti HIT és szerethetőség, amivel azonosulni lehet, akkor jó úton vagyunk, Andi nagyon bizunk benned! Az idei évre a csapatnak ez a feladata, adjon hitet és küldjön szeretet a tribünnek öszinte játékkal és odaadással. A két érem közül legalább egyet hozzon fényesebbre. S akkor bizony fel lesz adva a lecke, mert innentől kezdve a vezetőségen múlik, hogy megnyílnak-e Európa kapui!

Rajtunk szurkolokon nem fog múlni ezzel a

HITTEL ÁLLUNK MÖGÖTTETEK LÁNYOK!

http://www.youtube.com/watch?v=I-v1gzKe6KA

IDÉN NYISSÁTOK MEG EURÓPA KAPUIT!

HAJRÁ LILÁK!

KRIPTAS